Darbas valymo paslaugų srityje: kaip išsirinkti patikimą darbo vietą?

Nors darbas švaros srityje vis dar yra apsuptas įvairiais mitais, juos žaibišku greičiu griauna švaros ambasadoriai. Jie ne tik sėkmingai įdarbina savo pomėgį tvarkytis, bet ir dirba jiems patogioje vietoje, lanksčiu grafiku. Visa tai suteikia ne kiekviena įmonė, tad svarstant galimybę įsidarbinti švaros srityje, derėtų atkreipti dėmesį į keletą svarbių aspektų.

Įmonės dydis, amžius bei reputacija

Prieš kandidatuodami į bet kurią darbo poziciją, iš pradžių tikriausiai pasidomite įmonės struktūra, vertybėmis. Jeigu ne – labai rekomenduojama tai padaryti, pavyzdžiui, apsilankius potencialios darbovietės interneto tinklalapyje. Čia įprastai galima rasti įmonės įkūrimo istoriją, misiją, viziją, vertybes. Taip pat paskaityti klientų ir / ar darbuotojų atsiliepimus.

Norintys dirbti Vitarestoje, gali būti ramūs pirmiausia dėl to, kad įmonės vadovai patys išmano valymo sritį – verslą 1998-aisiais įkūrė dvi bičiulės, norėjusios užsidirbti bei užtikrinti savo šeimos gerovę. O faktas, kad įmonė gyvuoja jau daugiau nei dvidešimtmetį byloja apie klientų ir darbuotojų pasitikėjimą ja.

Įmonės klientų ratas taip pat prisideda prie jos (ne)patikimumo. Niekas nenori samdyti prastai dirbančių švaros specialistų savo patalpoms, o jeigu prekybos centruose, švietimo ar gydymo įstaigose matote konkrečios įmonės specialistus – tikėtina, kad jie yra motyvuoti gerai atlikti savo darbą, tiesa? Vitarestos klientų rate yra ne tik prekybos, gydymo, švietimo įstaigų, turizmo, logistikos, aviacijos ir kitų įmonių, taip pat verslo centrų, kuriais rūpinasi savo darbą mylintys švaros ambasadoriai.

Siūlomos darbo sąlygos ir darbuotojų atsiliepimai

Susidėlioti savo grafiką pačiam – daugelyje įmonių yra prabanga, tačiau Vitarestos darbuotojai mėgaujasi tokia sąlyga ir spėja ne tik dirbti, bet ir mokytis, studijuoti, auginti vaikus ar anūkus. Be to, įsidarbinant egzistuoja galimybė rinktis ne tik sau patogų darbo laiką, bet ir objektą, kuriame norite dirbti – tai padeda sutaupyti laiką ir kelionės į darbą išlaidas.

Taip pat jeigu svarstote apie švaros specialisto darbą, pasidomėkite potencialaus darbdavio suteikiama įranga ir valymo priemonėmis. Daug kas vis dar galvoja, kad pagrindiniai valytojo įrankiai – šluota ir dulkių šluostė. Tai tėra mitas, nes šiandien nemažai įmonių įtraukia į savo arsenalą vis daugiau automatizuotos technikos. Pavyzdžiui, Vitarestoje jau ne vienerius metus naudojamos savaeigės grindų plovimo mašinos, su baterijomis veikiantis I-Mop valymo įrankis. Žinoma, iš pradžių specialistai apmokomi, kaip tinkamai naudoti minėtuosius prietaisus. Moderni įranga ne tik palengvina darbą, bet ir skatina tobulėti kartu su technologinėmis naujovėmis.

Geriau nei bet kokie įmonės pažadai darbo užkulisius parodo ten dirbančių ar dirbusių žmonių atsiliepimai, kuriuos įprastai galima rasti ne tik įmonės tinklalapyje, bet ir socialiniuose tinkluose. Realios žmonių patirtys – rodiklis, į kurį tikrai verta atsižvelgti renkantis įmonę, kurioje dirbti.

Rinkitės ne tik darbo poziciją, bet ir įmonę! Daugiau Vitarestos darbo pasiūlymų galite rasti ČIA.

Į viršų