Kaip pasirinkti valymo paslaugų teikėją? Svarbiausi kriterijai

Kiekvienam verslui svarbūs ne tik pardavimai, bet ir įmonės įvaizdis. Viena svarbiausių jo dedamųjų – biuro, gamybos patalpų bei teritorijos švara. Tam įprastai samdomos valymo paslaugas teikiančios įmonės, tačiau kaip išsirinkti tokią, kurią drąsiai būtų galima vadinti bendrovės švaros ambasadoriais? Atsako Vitarestos pardavimų vadovas Povilas Gecevičius.

Prioritetas turėtų būti teikiamas kokybei

Šiandien, sparčiai augant paslaugų kainoms, kai kurios įmonės taupo kanceliarijos priemonių, užkandžių ar net švaros paslaugų sąskaita. „Neretai prioritetas teikiamas kainai, neatsižvelgiant į valymo įmonės teikiamų paslaugų asortimentą, reputaciją, klientų bazę bei patirtį. Tai – viena didžiausių užsakovų daromų klaidų“, – teigia P. Gecevičius.

Pasak Vitarestos atstovo, pirmiausia reikėtų rinktis paslaugą, o ne kainą. „Derėtų pasidomėti pačia įmone, jos dydžiu, patirtimi bei reputacija. Šiandien tikrai nesunku rasti įmonės partnerių sąrašus, klientų atsiliepimus. Tuomet reikėtų sužinoti, kokias paslaugas įmonė teikia, ar jos atitinka tai, ko ieškote.“

Kone kiekviena valymo paslaugų bendrovė savo interneto tinklalapyje skelbia informaciją apie naudojamą įrangą, priemones, dalijasi naujienomis ar darbo užkulisiais. Jeigu to nėra, automatiškai silpnėja ir patikimumo įspūdis. Papildomų taškų įprastai gaunama už įmonės tvarumo bei skaidrumo politiką, galimybę užsakovui pasirinkti ekologiškas valymo priemones.

Vitaresta – lyderė valymo paslaugų srityje

Ilgametė patirtis ir nepriekaištinga kokybė leidžia Vitarestai užsitikrinti lyderio pozicijas valymo paslaugų rinkoje bei klientų pasitikėjimą. „Kaskart siekiame, kad po mūsų suteiktų paslaugų patalpos ar teritorija būtų idealiai švarios. Atlikdami iš pažiūros gana paprastus darbus, visuomet veikiame profesionaliai – pradedant komunikacija su klientu ir baigiant inovatyvia įranga bei efektyviomis priemonėmis. Jeigu nedėtume tiek pastangų, nebūtume vieni rinkos lyderių su daugiau nei 1200 darbuotojų, daugiau nei 700 sutarčių ir 24 metų patirtimi“, – tikina įmonės pardavimų vadovas P. Gecevičius.

Jis papildo, jog svarbiausia savo profesionalumą rodyti ne žodžiais, o darbais. „Mes niekuomet nekritikuojame, nešmeižiame ir kitaip neigiamai neatsiliepiame apie mūsų kolegas / konkurentus. Mūsų įmonės požiūriu, tikrasis teikiamų paslaugų kokybės lygis geriausiai matomas iš praktikos, tad savo nuopelnus įrodome realiais sėkmingo bendradarbiavimo pavyzdžiais.“

Pranašumą tarp konkurentų taip pat suteikia ir platus įmonės klientų segmentas. Kai kurios valymo paslaugų įmonės yra orientuotos tik į viešąjį sektorių arba tik į vienkartinius užsakymus. Vitaresta teikia paslaugas plačiam klientų segmentui ir apima kone visas verslo šakas. „Tarp mūsų klientų yra gydymo, švietimo įstaigų, energetikos, turizmo, logistikos, gamybos, prekybos, žemės ūkio, transporto bei aviacijos įmonių, taip pat verslo centrų. Patirtis dirbant su skirtingų sričių klientais, leidžia patikėti mums net ir didžiausius iššūkius“, – teigia Vitarestos atstovas. 

Daugiau apie Vitarestos teikiamas paslaugas galite sužinoti ČIA.

Į viršų